4024 Debrecen, Teleki utca 26. +36 30/492-4656 info@bovanfahaz.hu
Nyílászáró készítés
Több, mint 25 éves szakmai háttérrel vállalok különféle nyílászárók készítését a felméréstől a kivitelezésig és beszerelésig, teljes mértékben a Megrendelői igényekhez igazodva.
Milyen nyílászárókat készítünk?
Nagyon fontos, hogy a megfelelő méretbeni igényeket, kötöttségeket, valamint a stílusbeli követelményeket figyelembe vegyük egy nyílászáró elkészítésekor. A legtöbb asztalos ott hibázza el, hogy ezek valamelyikét nem méri fel megfelelően.

Egy nyílászáró készülhet fából, fémből, vagy akár műanyagból is. Mindig azt kell szem előtt tartani, hogy a konstrukció milyen igényeket tár elénk.

Egy jól beépített nyílászáró nem csupán esztétikus, hanem tartós is. Munkám során arra törekszem, hogy ezeket a különféle szempontokat egyesítsem, és megvalósítsam.

Debrecen városában, és annak környékén tevékenykedem, nem egyszer vállaltam már el olyan munkákat is, melyet mások nem tudtak annak nehézsége miatt.
Egy kis ízelítő

Gyakorlatilag nincs olyan nyílászáró, amit ne tudnék elkészíteni. Több évtizedes, külföldi és hazai tapasztalattal a hátam mögött a legkülönfélébb igényekkel is kereshetnek!

Ízelítő nyílászáró munkáink közül Ízelítő nyílászáró munkáink közül Ízelítő nyílászáró munkáink közül Ízelítő nyílászáró munkáink közül
Egyéb szolgáltatásaink

Nem csupán nyílászárókat megrendelésre. Hatalmas gyakorlatom van asztalos munkákban és faházak építésében is.

Ajánlatkérés!

Küldjön üzenetet, és válaszolunk minden kérdésre. Igény szerint visszahívom, hogy átbeszélhessük a részleteket.


Térkép

how to add map to website
Fel