4024 Debrecen, Teleki utca 26. +36 30/492-4656 info@bovanfahaz.hu
Faház egyedi igények szerint
Több, mint 25 éves szakmai háttérrel vállalok faház készítést, gyártást Debrecen városában és környékén, kiváló alapanyagokból, teljes mértékben a Megrendelő igényeihez igazodva.
Milyen faházakat készítünk?
Már vállalkozásunk indulása óta, a kezdetektől fogva gyártunk faházakat, kerti építményeket, asztalos munkáink egyik fő profilját ez a tevékenység adta mindig is.

Kizárólag a legkiválóbb alapanyagokból dolgozunk, akár lakásra, lakhatásra alkalmas házakat is készítünk, nem csupán kerti fészereket.

Akár 30-40 éven keresztül használható épületeinket kiszállítjuk a megfelelő helyszínre, összeszerelt állapotban. Igény szerint teljesen be is rendezzük küllemben, anyagban és stílusban hozzá illő bútorokkal.

A kiváló szigetelési technikáknak köszönhetően akár téli lakhatásra alkalmas építmények készítését is vállaljuk. Minden munkánkra 100%-os garanciát vállalunk. Külföldi, ausztriai tapaszttal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Egy kis ízelítő

Nincs olyan konstrukció, amit ne tudnánk elkészíteni. Az egészen egyszerű igényektől kezdve akár a komplex munkáig mindent vállalunk, formában, méretben és anyagban a Megrendelőhöz igazodva, külföldi tapasztalattal.

Ízelítő faházaink közül Ízelítő faházaink közül Ízelítő faházaink közül Ízelítő faházaink közül Ízelítő faházaink közül Ízelítő faházaink közül
Egyéb szolgáltatásaink

Nem csupán faházakat gyártok megrendelésre, mint asztalos. Hatalmas gyakorlatom van bútorgyártásban és nyílászárók kivitelezésében.

Ajánlatkérés!

Küldjön üzenetet, és válaszolunk minden kérdésre. Igény szerint visszahívom, hogy átbeszélhessük a részleteket.


Térkép

how to add map to website
Fel